סידור קלאסי


היכן מניחים את הסכו"ם? והכוסות? כמה מכל דבר? ומה מתאים למה?
יש לא מעט איורים, תמונות והסברים ברשת, וכמובן יש להתחשב בסוג הארוחה והמנות המוגשות.
לפניכן הצעה לעריכת שולחן בסיסית.
את המקור מצאתי בפינטרסט באנגלית, ותרגמתי לנוחיותכן

1. מזלג לסלט
2. מזלג לעיקרית
3. צלחת לחם
4. סכין ללחם
5. כרטיס שם
6. כפית לגלידה
7. מזלג לעוגה
8. משטח לצלחת
9. צלחת לעיקרית
10. צלחת לראשונה/סלט
11. צלחת למרק
12. כוס ליין
13. כוס לשתייה קלה
14. סכין
15. כף למרק

קישור למקור


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה